Fressi Espoonlahti

Olet tässä Salit.fi  > Kuntosalit  > Yksityinen >  Fressi Espoonlahti
Kuntosali kuva

Viihtyisistä ja avarista tiloistamme löydät kattavat kuntosali-, ryhmäliikunta- ja oheispalvelut jokaiseen makuun. Tutustu meihin rauhassa näillä sivuilla sekä paikan päällä, ja löydä omat juttusi! Tervetuloa kokemaan Espoonlahden iloinen ilmapiiri ja lämmin henki!

Fressi Espoonlahti asiakkuuden edut

Fressi on enemmän kuin pelkkä laadukas liikuntapaikka – se on kotoisa yhteisö, jossa viihdytään ja nautitaan liikunnan ilosta kuntotasoon katsomatta. Meillä on helppo aloittaa uusi harrastus, ja erinomaiset puitteet kokeneimmankin atleetin harjoittelulle. Fressiläiset liikkuvat, kokeilevat uutta ja myös juhlistavat hyvää oloa yhdessä!

Se, että olemme Suomen suurin 100% kotimainen, valtakunnallinen liikuntakeskusketju, antaa meille mahdollisuuksia toimia eduksesi. Seuraamme liikunnan trendejä maailmalta, ja tuomme niitä jatkuvasti kokeiltavaksesi, Samaan aikaan pidämme myös huolen toiminnan soveltuvuudesta kaikille kohderyhmillemme.

Jokainen keskuksemme noudattaa Fressin yhteisiä pelisääntöjä, mutta paikallisille päätöksille, aktiviteeteille ja tapahtumille jätetään aina tilaa. Haluamme olla aidosti läsnä eri toimintaympäristöissämme.

Ennen kaikkea haluamme olla mutkaton ja suoraselkäinen kumppani juuri sinulle.

fressi-espoonlahti

Kuntosalipalvelut

Fressi Espoonlahti kuntosalilta löydät kaiken tarpeellisen monipuoliseen aerobiseen- ja lihaskuntoharjoitteluun. Kattavan lämmittely- ja lihaskuntolaitevalikoiman lisäksi kaikista keskuksistamme löytyy myös avaraa tilaa vapaille painoille ja venyttelylle, toiminnallista harjoittelua unohtamatta.

Kuntosali on avainkortilla kanta-asiakkaidemme käytössä vuoden jokaisena päivänä, myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella.

fressi-espoonlahti

Ryhmäliikuntapalvelut

Valitse oma virkistävä liikuntahetkesi monipuolisesta tarjonnastamme. Avarissa ryhmäliikuntatiloissamme on tilaa liikkua, ja tehokas ilmanvaihto pitää huolen ilman riittävyydestä.

Tunnit ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Voit aloittaa ja kokeilla uutta tuntityyppiä milloin vain, koska tunnit eivät ole kurssimuotoisia, ellei toisin ole mainittu!

Tulethan tunnille ajoissa: alkulämmittely on tärkeää ja myöhässä tunneille ei kulunvalvontajärjestelmämme ja yhteisen viihtyvyyden vuoksi pääse. Mukaan tarvitset sopivan vaatetuksen lisäksi vain puhtaat sisätossut, juomapullon ja pikkupyyhkeen. Muista myös, että loppuvenyttely on oleellinen osa harjoittelua ja kruunaa liikuntahetkesi!

Tarkemmat tiedot aukioloajoista ja kuvat tiloista löydät Fressi Espoonlahti -keskuksen omalta sivulta. Katso myös facebook-sivumme.


Yhteystiedot

Osoite:
Espoonlahdenkuja 3 02320 Espoo
Sijainti:
60.1464327, 24.657776499999954
Puhelin:
+358 440 226 009
espoonlahti (at) fressi.fi
Kotisivu:
http://fressi.fi/keskukset/espoonlahti/

Aukioloajat

Maanantai:
9:00 – 21:00
Tiistai:
9:00 – 21:00
Keskiviikko:
9:00 – 21:00
Torstai:
09:00 – 21:00
Perjantai:
9:00 – 19:00
Lauantai:
8:30 – 13:00
Sunnuntai:
16:00 – 20:00

Fressi Espoonlahti

Arvostele Sali

Hinta
Viihtyvyys
Henkilökunta
Laitteet
Palvelut