Kuntoklubi Arabium Kuntosali

Olet tässä Salit.fi  > Kuntosalit  > Yksityinen >  Kuntoklubi Arabium Kuntosali
Kuntosali kuva

Kuntoklubi Arabium Kuntosali

Arabium Kuntosali sijaitsee Kauppakeskus Arabiassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikuntakeskus: yli 27 vuotta Suomalaista kuntoilua!

 

 

 

Arabium kuntosalijäsenyys sisältää:

– Kuntosaliharjoittelu
– Liikuntasuunnitelma
– Personal training
– Personal trainer hyödyt
– Wellness System
– Vapaat Painot
– Kinesis One
– Ryhmäliikunta
– Infrapunasauna
– Hierontatarjous
– Solarium

Kuntosali ja kuntosaliharjoittelu sopivat myös aloittelijalle.

Miten valmistaudun kun tulen ensimmäistä kertaa kuntosalille?

Kuntosali on rento ja mukava paikka, eikä sinne saapuminen vaadi erityistä valmistautumista. Ruokailu olisi hyvä tehdä viimeistään 2 h ennen kuin kuntosaliharjoittelu aloitetaan. Jotta liikunta kuntosalilla sujuisi mahdollisimman hyvin, olisi hyvä nauttia joku energiaa sisältävä pieni purtava 20 minuuttia ennen kuntosaliharjoittelun aloittamista. Tähän sopii esim. kuntosalilla myynnissä oleva energiapatukka tai juoma. Jos tavoitteena on painon pudottaminen, kannattaa liiallisen energian nauttimista välttää.

Kuntosali: Mitä mukaan?

Kuntosaliharjoittelu sujuu parhaiten kun ottaa mukaan (päälle) liikuntaan soveltuvan rennon asun esim. verkkarit, collegeasun tai shortsit ja T-paidan. Lisäksi olisi hyvä olla sisäjalkineet, joissa vaaleat pohjat sekä pieni pyyhe ja hikipyyhe. Nestetasapainon säilyttämiseksi kuntosaliharjoittelun aikana olisi hyvä juoda. Vesi on erittäin hyvä juoma. Jos ruokailu on jäänyt riittämättömäksi tai edellisestä ruokailukerrasta on aikaa, kannattaa kuntosalilta ostaa energiajuoma tai patukka.

Mitä kannattaa huomioida kuntosalilla?

Jos et ole ennen käynyt kuntosalilla tai olet käyttänyt erilaisia välineitä, suosittelemme henkilökohtaisen ohjausajan varaamista kunto-ohjaajalle. Ohjaajan avulla kuntosali tulee nopeasti tutuksi. Ohjausajan voit varata kuntosalin asiakasvastaanotosta. Ohjaaja opastaa sinut käyttämään kuntosalin laitteita. Opastuksen jälkeen voit käydä kuntosalilla silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Kuntosali mahdollistaa harjoittelun vapaasti omaan tahtiisi, omilla kuormillasi ohjelmasi mukaisesti. Kuntosaliharjoittelun jälkeen on kohteliasta ottaa tangoista painot pois ja asettaa ne niille varattuihin telineisiin. Hikipyyhe on hyvä laittaa laitteen istuimelle / selkänojalle aina harjoitellessasi. Yleensä kuntosaliharjoittelu sisältää useamman sarjan samassa laitteessa. On hyvä jaloitella sarjojen välillä ja samalla antaa toisille kuntosali -asiakkaille mahdollisuus käyttää laitetta.

Mitä teen kuntosaliharjoittelun jälkeen?

Kuntosaliharjoittelun jälkeen on hyvä nauttia ravintoa, joka täyttää ehtyneet varastot ja näin nopeasti palauttaa sinun vireystilasi. Kuntosalin lisäravinnehyllystä löytyy harjoittelun jälkeen sopiva lisäravinne. Venyttely olisi hyvä suorittaa heti kun kuntosaliharjoittelu on saatu päätökseen, esim. klubilla tai vaikka myöhemmin kotona. Liikunnan aloittaminen aiheuttaa aina lihaskipua. Sitä ei pidä pelästyä, eikä ole millään tavalla vaarallista vaan ainoastaan viesti lihakselta, että nyt on tehty jotain mihin se ei ole tottunut. Ja sehän on tarkoituskin! Antamalla lihakselle / elimistölle uusia ärsykkeitä se kehittyy toivomaamme suuntaan. Ensimmäisten kertojen jälkeinen lihaskipu menee parhaiten pois venyttelemällä ja harjoittelemalla kevyesti. Älä jätä kuntosaliharjoittelua väliin lihaskivun takia vaan suorita se kevyemmin. Lihaskipu ei ole jatkuvaa, vaan korostuu nimenomaan kuntosaliharjoittelun alussa.

Kuntosaliharjoittelu: Mitä jos en osaa?

Epävarmuutta kokiessasi voit aina kysyä neuvoa kunto-ohjaajalta, vastaanotosta tai keneltä tahansa henkilökuntaan kuuluvalta. Autamme sinua mielellämme. Arabiumin kuntosali, henkilökuntineen on täällä sinua varten. Voit aivan hyvin halutessasi kysyä neuvoja myös muilta kuntosalin asiakkailta. Voit myös soittaa kunto-ohjaajalle ja kysyä ohjeita kuntosaliharjoitteluun.

Kuntosali Arabium sijaitsee Kauppakeskus Arabiassa, Helsinki.

Seuraavien bussien ja raitiovaunujen pysäkkinä on myös Kauppakeskus Arabia- Raitiovaunut 6 ja 8 sekä Bussit 52, 68, 71, 71V, 74 ja 506

Paikoitus ja sisäänkäynti Kauppakeskus Arabia: Sisäänkäynti kotisaarenkadun puolelta parkkihallista hissillä 2. kerrokseen. ma-to 16:00-20:00, pe 14:00-18:00. Autoille 2h ilmainen pysäköinti, muista parkkikiekko!

KLUBIASIAKKAILLE SISÄÄNKÄYNTI KLUBIKORTILLA
KOTISAARENKADUN PUOLELTA JOKA PÄIVÄ 05:00-22:30! Avoinna ma-su 23:45!

Katso myös Arabium Kuntoklubin facebook-sivu.


Yhteystiedot

Osoite:
Hämeentie 111, 00550 Helsinki
Sijainti:
60.2035974, 24.96842330000004
Puhelin:
(09) 8775 1485, (09) 8775 1486
kuntoklubi [at] arabium.net
Kotisivu:
http://www.arabium.fi/kuntoklubi_arabium_arabia

Arabium Kuntosali

Arvostele Sali

Hinta
Viihtyvyys
Henkilökunta
Laitteet
Palvelut