Arena Center Hakaniemi

Olet tässä Salit.fi  > Kuntosalit  > Yksityinen >  Arena Center Hakaniemi
Kuntosali kuva

Arena Center Hakaniemi & Idealfit Hakaniemi Hakaniemi -kuntosali

Hakaniemen kuntokeskus sijaitsee Hakaniemen torin alle vuonna 2003 rakennetussa monikäyttötilassa yhdessä Arena Centerin salibandy -ja sulkapallokenttien sekä lasten puuhamaailman kanssa. Hakaniemessä on tarjolla seuraavia palveluita: akupunktio, fysioterapia, hieronta, kuntosali, Personal Training ja ryhmäliikuntapalvelut.

Hakaniemen kuntosalille pääset kätevästi kymmenillä eri busseilla tai raitiovaunulla. Myös autoilijat on huomioitu parkkihallilla, josta on suora yhteys klubillemme. IDEALfit Hakaniemessä treenaat rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä asiantuntevien ohjaajiemme opastuksella.

Idealfit Hakaniemi – Kuntosali

Kuntosaliharjoittelu on erinomainen liikuntamuoto, joka sopii kaikille aikuisille. Kuntosalilla harjoittelet omassa tahdissa oman kuntosi mukaan. Kehität juuri niitä ominaisuuksia ja lihasryhmiä joita haluat tavoitteesi mukaan.

Viihtyisillä ja tilavilla saleillamme on turvalliset ja helppokäyttöiset lämmittely- ja lihaskuntolaitteet. Laitevalikoimamme ansiosta pystyt harjoittelemaan monipuolisesti.
Ammattitaitoiset ohjaajamme ja fysioterapeuttimme opastavat sinua käyttämään laitteita turvallisesti ja halutessasi teemme sinulle yksilöllisen kuntosaliohjelman.

Saleillamme on myös yleisiä klubitunteja, jolloin ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa vinkkejä ja neuvoja. Tule viihtymään rennon ilmapiirin ja hyvän harjoittelun pariin!

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunnit löydät kalenteristamme. Klikkaamalla tuntia kalenterissa löydät kuvauksen tunnin sisällöstä.

Personal Training ja Group Training

Personal Training, eli henkilökohtainen valmennus on asiakkaalle kohdentuvaa yksilöllistä valmennusta. Asiakkaana saat ammattilaiselta juuri Sinulle tarkoitetun palvelun.
Valmennuksessa sinulle rakennetaan oma kunto-ohjelma, joka lähtee liikkeelle alkukuntosi tasosta ja etenee tavoitteellisesti kohti itse määrittelemääsi päämäärää. Koko valmennuksen ajan tukenasi on oma henkilökohtainen kuntovalmentaja.

Group Training on ryhmässä tapahtuvaa, henkilökohtaista, ohjattua valmennusta. Group Training sopii erinomaisesti erilaisille kaveri- ja harrastajaporukoille sekä erilaisille tiimeille, joilla on jokin yhdistävä tekijä.

Ryhmässä motivoidut ja liikuntaharrastuksestasi tulee säännöllistä. Ryhmän jäsenille tehdään alkukartoitukset ja asetetaan omat tavoitteet sekä harjoitusohjelma kuten henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Julkinen liikenne

– Metrolla pääset aivan hallin viereen Hakaniemen metroasemalle.
– Hakaniemen torin vierestä kulkee monia linja-autoja sekä raitiovaunuja.
– Aikataulut ja linjat löydät HKL:n www-sivuilta sekä HSL:n www-sivuilta


Yhteystiedot

Osoite:
Sörnäisten Rantatie 6, 00530 Helsinki
Sijainti:
60.17953009999999, 24.952698899999973
Puhelin:
020 710 9902‎
[email protected]
Kotisivu:
http://idealfit.fi/index.php/toimipisteet/idealfit-hakaniemi/

Aukioloajat

Maanantai:
7:00 – 23:00
Tiistai:
7:00 – 23:00
Keskiviikko:
7:00 – 23:00
Torstai:
7:00 – 23:00
Perjantai:
7:00 – 21:00
Lauantai:
9:00 – 21:00
Sunnuntai:
9:00 – 21:00

Arena Center Hakaniemi

Arvostele Sali

Hinta
Viihtyvyys
Henkilökunta
Laitteet
Palvelut