Idealfit Eira

Olet tässä Salit.fi  > Kuntosalit  > Yksityinen >  Idealfit Eira
Kuntosali kuva

Idealfit Eira -kuntoklubi on yksi Helsingin pisimpään toimineita ja tunnetuimpia kuntosaleja. Olemme jo lähes kaksi vuosikymmentä huolehtineet alueen asukkaiden sekä lähiyritysten liikuntapalveluiden tuottamisesta. Kuntosali on suunnattu sekä nais- että miesjäsenille.

Idealfit Eiran toimipisteen kuntokeskuksesta löydät seuraavat palvelut: hieronta, fysioterapia, Personal Trainer, kuntosali, solarium, sekä monipuoliset ryhmäliikuntapalvelut. Idealfit Eiran viihtyisällä klubilla treenaat rennossa ilmapiirissä asiantuntevien ohjaajiemme opastuksella. Tervetuloa!

 

 

idealfit eira

Kuntosali

Kuntosaliharjoittelu on erinomainen liikuntamuoto, joka sopii kaikille aikuisille. Kuntosalilla harjoittelet omassa tahdissa oman kuntosi mukaan. Kehität juuri niitä ominaisuuksia ja lihasryhmiä joita haluat tavoitteesi mukaan.

Viihtyisillä ja tilavilla saleillamme on turvalliset ja helppokäyttöiset lämmittely- ja lihaskuntolaitteet. Laitevalikoimamme ansiosta pystyt harjoittelemaan monipuolisesti.

Ammattitaitoiset ohjaajamme ja fysioterapeuttimme opastavat sinua käyttämään laitteita turvallisesti ja halutessasi teemme sinulle yksilöllisen kuntosaliohjelman. Saleillamme on myös yleisiä klubitunteja, jolloin ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa vinkkejä ja neuvoja. Tule viihtymään rennon ilmapiirin ja hyvän harjoittelun pariin!

Ryhmäliikuntatunnit

Lisää tunteja löydät kalenteristamme. Klikkaamalla tuntia kalenterissa löydät kuvauksen tunnin sisällöstä.

Body

Lihaskestävyyttä ja kiinteyttä olemukseen. Alkulämmittelyn jälkeen koko vartalolle suunnattuja lihaskuntoliikkeitä. Keskitytään harjoittamaan lihaksistoa monipuolisesti lihasta puuduttamatta. Ohjaaja opastaa tarvittavissa välineissä ennen tunnin alkua.

Pump

Tehokkaasti muokkaava vapaapainoilla tehtävä lihaskuntoharjoitus. Tunnilla edetään kappaleittain lihasryhmästä toiseen. Apuna käytetään levytankoja, käsipainoja ja step lautaa. Ohjaaja opastaa painojen valinnassa.

PowerBody

Tehokas koko kehoa muokkaava lihaskuntoharjoitus aerobista kestävyyttä unohtamatta. Lihaskuntoliikkeet tehdään neljän liikkeen sarjoina, joissa toistomäärä on aina 20. Sarjojen väliin tehdään maksimikestävyyttä harjoittava sykkeenkohotus.

RedCord Core

Rauhallistempoinen, mutta tehokas kehonhallintaa ja vartalon tukilihaksia kehittävä tunti, jossa harjoitukset tehdään Red Cord-köysiharjoittelulaitteilla. Varaa paikkasi järjestelmän kautta: tunnille mahtuu kerrallaan 14 harjoittelijaa.

RedCord Sport

Toiminnallisen harjoittelun apuvälinetä Red Cord-köysiä, joskus myös kahvakuulia, jumppapalloja jne. hyödyntävä reippaan sporttinen tunti. Varaa paikkasi järjestelmän kautta: tunnille mahtuu kerrallaan 14 harjoittelijaa.

Kahvakuula

Kahvakuula-tunnilla harjoitellaan tehokkaasti kehon omaa painoa sekä kahvakuulia vastuksina käyttäen. Aluksi lämmitellään lihakset ja nivelet sekä nostetaan kevyesti sykettä. Kahvakuulaharjoittelun osuus tunnista on noin 40 minuuttia. Sopii kaikille kovaa ja tehokasta treeniä kaipaaville!.

Dance

Tanssitunti, joka sisältää lajeja jazzista, streetin kautta hip hoppiin ja reggaetoniin. Ei vaadi aiempaa tanssitaustaa.

Zumba

Useista lyhyistä tanssisarjoista koostuva vauhdikkaan liikkuva tunti. Musiikki tunnilla on vaihtelevaa latinohiteistä rockin kautta suomalaiseen tangoon. Tunti sopii aivan kaikille tanssitaustaan katsomatta.

Piloxing

Piloxingissa sykettä nostavat nyrkkeilyosiot, helpot tanssilliset askelsarjat ja keskivartalon syvien lihasten hallintaa kehittävä pilates yhdistyvät vauhdikkaaksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Taattu hiki ja hurmio!

Kuntokickboxing

Helppoon aerobiseen sarjaan sekoitettu varjonyrkkeily sekä taistelulajien liikkeitä. Aina yli puolet tunnista ollaan jalkeilla, siitä huolimatta ehditään treenata mm. vatsa ja pakarat.

Xtreme Fit

Kovaa treeniä kaipaaville: tehokas lihaskuntoa ja -kestävyyttä parantava, erilaisista CrossFit-tyylisistä WOD:eista koostuva tunti, jolla totisesti pääsee ottamaan mehut itsestä irti.

Katso myös Idealfit Kulosaaren facebook-sivu.


Yhteystiedot

Osoite:
Jääkärinkatu 10, 00150 Helsinki
Sijainti:
60.15997909999999, 24.942652899999985
Puhelin:
044 017 1735
Kotisivu:
http://idealfit.fi/index.php/toimipisteet/idealfit-eira/

Aukioloajat

Maanantai:
6.30 - 22.00
Tiistai:
6.30 - 22.00
Keskiviikko:
6.30 - 22.00
Torstai:
6.30 - 22.00
Perjantai:
6.30 - 21.00
Lauantai:
8.00 - 21.00
Sunnuntai:
8.00 - 21.00

Idealfit Eira

Arvostele Sali

Hinta
Viihtyvyys
Henkilökunta
Laitteet
Palvelut