Meilahden Liikuntakeskus

Olet tässä Salit.fi  > Kuntosalit  > Julkinen >  Meilahden Liikuntakeskus
Kuntosali kuva

Meilahden liikuntakeskus valmistui syyskuussa 2008 ja se sijaitsee Meilahden liikuntapuistossa. Keskuksessa on tilava 400 neliön kuntosali, kolme tennis- ja viisi sulkapallokenttää sekä salibandyyn, lentopalloon, käsipalloon ja futsaliin soveltuva palloilukenttä. Lisäksi liikuntakeskuksessa on sisäpyöräilysali ja musiikkiliikuntasali, joten se tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet koko perheen liikuntaan.

Meilahden liikuntakeskus ja -puisto tarjoaa lisäksi runsaasti ulkoliikuntamahdollisuuksia mm. kolme koripallokenttää, pesäpallokenttä, liitokiekkorata ja kuntopolku. Talvella puistossa pelataan tennistä kolmessa ylipainehallissa. Lisäksi koripallokentät ja pesäpallokenttä jäädytetään luonnonjääradoiksi.

Meilahden Liikuntakeskus perustiedot

Yleistä

Meilahden liikuntakeskus valmistui syksyllä 2008. Sen yhteydessä oleva 450 m2 kokoinen kuntosali on Helsingin Yliopistoliikunnan käytössä. Liikuntakeskuksessa on myös useita sisä- ja ulkotenniskenttiä, ryhmäliikuntasali ja spinning-sali. Vastavalmistunut keskus on erittäin siisti ja viihtyisä. Salilla kävijät ovat pääasiassa Helsingin yliopiston opiskelijoita, joista vain harvat treenaavat kovaa. Aerobiset laitteet ja reidenloitontaja-/koukistajalaitteet ovat kovassa käytössä.

Osoite

Meilahden liikuntapuisto, 00250 Helsinki (lähellä Meilahden sairaalaa).
Noin 100 metrin päässä liikuntakeskuksesta on iso ja maksuton pysäköintialue.

Hinnasto

Opiskelijoille (Helsingin yliopisto): 85 €/12 kk, 57 €/6 kk; 39 €/3 kk; 24 €/1 kk; kertamaksu 4 € Muille: 499 €/12 kk; 299 €/6 kk; 199 €/3 kk; 69 €/1 kk; kertamaksu 7,20 €

Asiakaspalvelu ja lisäravinnevalikoima

Liikuntakeskuksen aulassa on asiakaspalvelupiste, jossa on henkilökuntaa aina keskuksen ollessa avoinna. Aulassa on myös kahvio, jossa on tavallisten kahvilatuotteiden lisäksi myynnissä melko monipuolisesti esim. proteiinijuomia ja –patukoita. Kahviolla on myös anniskeluoikeudet ja viihtyisä terassi, johon voi halutessaan istahtaa rankan treenin jälkeen.

Laitekanta

Kaikki kuntosalin laitteet ovat uusia ja hyväkuntoisia. Salilla on todella paljon aerobiseen harjoitteluun tarkoitettuja laitteita (juoksumattoja, soutulaitteita, crosstrainereita ja steppereitä). Salin erikoisuutena ovat Freemotion-laitteet, joita on melko paljon. Laitteet ovat siis vapaan liikeradan talja-tyyppisiä laitteita, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi lämmittelyyn, mutta muuten tuntuvat aika turhilta. Laitteita on muutenkin paljon suhteessa vapaisiin painoihin.

Käsipainoja löytyy 1 kg-40 kg. Yli 10 kg käsipainoja on kuitenkin vain yhdet kutakin. Salilta löytyy kaikki peruslaitteet ja tarvittavat välineet vapailla painoilla treenaamiseen. Vapaiden painojen puolella on tarpeeksi paljon säädettäviä penkkejä. Kyykkytelineitä on kaksi, ja yksi penkki, vinopenkki ja ylätalja. Alataljaa salilla ei valitettavasti ole ollenkaan (säädettävät Freemotion-laitteet korvaavat tämän). Salilta löytyy myös Smith-kyykkyteline, jalkaprässi, vipuvarsi-prässi ja yhdistetty dippi/leuanvetoteline. Treenivarusteita salilta löytyy, esimerkiksi pari nostovyötä, vetoremmit ja lisäpainovyö.

Kuntosali-, ryhmäliikunta- ja hierontapalvelut tarjoaa UniSport.

Katso myös facebook-sivumme.


Yhteystiedot

Osoite:
Meilahden liikuntapuisto, 00250 Helsinki
Sijainti:
60.17332440000001, 24.941024800000037
Puhelin:
050 374 8068
info(at)meilahdenliikuntakeskus.fi
Kotisivu:
http://www.meilahdenliikuntakeskus.fi/fitness

Meilahden Liikuntakeskus

Arvostele Sali

Hinta
Viihtyvyys
Henkilökunta
Laitteet
Palvelut