Fressi Heikinkatu

Olet tässä Salit.fi  > Kuntosalit  > Yksityinen >  Fressi Heikinkatu
Kuntosali kuva

Fressi Heikinkatu sijaitsee Oulun ydinkeskustan monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Parkkitalo samassa talossa helpottaa kuntoilemaan tulemista. Uudistetuilla harjoituslaitteilla treeniin tulee tehoa ja iloa.

Fressi Heikinkatu kanta-asiakasohjelmat

Uusia kanta-asiakaskortteja ja nettivaraustunnuksia jaetaan keskuksen vastaanotosta asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Fressi Heikinkatu -keskuksen kanta-asiakkaiden on mahdollista harjoitella kuntosalilla ma-su klo 5-23 (sopimustyyppikohtaisia rajoituksia). Sisäänpääsyyn asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella tarvitset kanta-asiakaskorttisi. Muiden kuin kanta-asiakkaiden harjoittelu on mahdollista asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaan.

fressi-heikinkatu

Ryhmäliikuntapalvelut

Valitse oma virkistävä liikuntahetkesi monipuolisesta tarjonnastamme. Avarissa ryhmäliikuntatiloissamme on tilaa liikkua, ja tehokas ilmanvaihto pitää huolen ilman riittävyydestä.

Tunnit ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Voit aloittaa ja kokeilla uutta tuntityyppiä milloin vain, koska tunnit eivät ole kurssimuotoisia, ellei toisin ole mainittu!

Tulethan tunnille ajoissa: alkulämmittely on tärkeää ja myöhässä tunneille ei kulunvalvontajärjestelmämme ja yhteisen viihtyvyyden vuoksi pääse. Mukaan tarvitset sopivan vaatetuksen lisäksi vain puhtaat sisätossut, juomapullon ja pikkupyyhkeen. Muista myös, että loppuvenyttely on oleellinen osa harjoittelua ja kruunaa liikuntahetkesi!

fressi-heikinkatu

Kuntosalipalvelut

Fressi Heikinkatu -keskuksen kuntosalilta löydät kaiken tarpeellisen monipuoliseen aerobiseen- ja lihaskuntoharjoitteluun. Kattavan lämmittely- ja lihaskuntolaitevalikoiman lisäksi kaikista keskuksistamme löytyy myös avaraa tilaa vapaille painoille sekä venyttelylle, toiminnallista harjoittelua unohtamatta.

Kuntosali on avainkortilla kanta-asiakkaidemme käytössä vuoden jokaisena päivänä, myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella.

Tarkemmat tiedot aukioloajoista ja kuvat lähimmän Fressisi tiloista löydät keskuksen omalta sivulta. Facebook-sivut löydät täältä.


Yhteystiedot

Osoite:
Heikinkatu 5 90100 Oulu
Sijainti:
65.01519329999999, 25.478413700000033
Puhelin:
010-850 9013
heikinkatu (at) fressi.fi
Kotisivu:
http://www.fressi.fi/keskukset/heikinkatu/

Fressi Heikinkatu

Arvostele Sali

Hinta
Viihtyvyys
Henkilökunta
Laitteet
Palvelut