Liikuntakeskus Hukka

Olet tässä Salit.fi  > Kuntosalit  > Yksityinen >  Liikuntakeskus Hukka
Kuntosali kuva

Mikä ihmeen Hukka?

“Viisi tähteä. Hyvä palvelu , ammattitaitoinen henkilökunta, upeat tilat, monien mahdollisuuksien ainutlaatuinen liikuntakeskus:)”

– Raimo H. (aito palaute Liikuntakeskus Hukan Facebook -sivuilta)

 

Mahtava lajivalikoima

Liikuntakeskus Hukassa voit harrastaa yli 30 lajia. Löydät siis varmasti suosikkisi, pidit sitten ryhmäliikunnasta (yli 120 viikkotuntia), pallo- ja mailapeleistä (mukaanlukien sisätennis, squash ja salibandy), kuntosaliharjoittelusta (kolmella kuntosalilla) tai sisäpyöräilystä (ohjattuna, virtuaalisena tai ihan perinteiseen tapaan). Tarjontaa löytyy aamusta iltaan! Mikä mukavinta, kaikki tämä kuuluu automaattisesti jäsenyyteesi, joten uusiin lajeihin tutustuminen – ja ihastuminen – on todella helppoa.

Hulppeat tilat

Hirsisauna, kaksikerroksinen kuntosali ja viihtyisä kahvila kertovat, että Hukka ei ole ihan mikä tahansa liikuntakeskus. Liikuntatilat ovat tietenkin huippuluokkaa: viisi ryhmäliikuntatilaa mukaanlukien uusilla Tomahawkeilla varustettu Cycling Studio ja lämpölajit mahdollistava Body & Mind Studio, yhteensä kolme kuntosalia sekä kokonainen sali vain venyttelyyn ja rentoutumiseen. Virkistäytymistilat on sisustettu miellyttäviksi ja varustettu perinteisillä ja infrapunasaunoilla, hierovilla tuoleilla ja muilla mukavuuksilla.

Kattavat palvelut

Hukan ammattitaitoiset ja kannustavat Personal Trainerit ovat tukenasi, olit sitten aloittamassa liikuntaharrastusta tai hakemassa huipputehoja treenistäsi. Myös Hukan kurssit ja valmennukset kuten suosittu Juoksukoulu ovat tarjolla edulliseen jäsenhintaan. Jäsenten lapsille löytyy ilmainen ja ohjattu, liikunnallinen leikkipaikka Pikku-Hukka, ja löytyypä Hukan katon alta kauneudenhoito- ja hierontapalveluitakin.

Loistava yhteishenki

Vaikka puitteet siis ovat upeat, on Hukkalaisten valinnan takana vielä yksi parempi syy. Hukan hyväntuulinen, pirteä ja aina kannustava ilmapiiri auttaa sinut löytämään liikunnan riemun ja houkuttelee liikkumisen pariin myös niinä päivinä, kun kotisohva on kaikkein upottavimmillaan. Tämä yhteisfiilis on jokaisen Hukkalaisen, niin henkilökunnan kuin jäsentenkin ansiota, ja mahdoton jäljitellä – tule itse kokeilemaan, niin tiedät mitä tarkoitamme!

Varaa ilmainen Kokeile Kaikkea -päivä! (arvo 15 €)

Hukan arvot

Liikuntakeskus Hukan tavoitteena on oululaisten ihmisten elämänlaadun parantaminen tarjoamalla laadukkaita ja elämyksellisiä liikuntapalveluita eri ikäisille ja kuntoisille asiakkaille. Hukan visiona on rakentaa niin puitteiltaan kuin palveluiltaan maan korkealaatuisin asiakkaidensa hyvinvointia edistävä liikuntakeskus. Toteutamme tätä tavoitetta toimimalla seuraavien arvojen mukaisesti:

Jaamme positiivista energiaa.
– Olemme ylpeitä työstämme.
– Pidämme hauskaa.
– Tuemme toisiamme ja haluamme olla alan parhaita.
– Korostamme yhteisöllisyyttä ja luotettavuutta.


Yhteystiedot

Osoite:
Isokatu 99 90120 Oulu
Sijainti:
65.00087309999999, 25.45704939999996
Puhelin:
020-7811762
[email protected]
Kotisivu:
http://hukka.net

Aukioloajat

Maanantai:
6.00-22.00
Tiistai:
6.00-22.00
Keskiviikko:
6.00-22.00
Torstai:
6.00-22.00
Perjantai:
6.00-21.00
Lauantai:
9.00-20.00
Sunnuntai:
9.00-21.00

Liikuntakeskus Hukka

Arvostele Sali

Hinta
Viihtyvyys
Henkilökunta
Laitteet
Palvelut
p
2016-10-18 08:30:16