OzMax

Olet tässä Salit.fi  > Kuntosalit  > Yksityinen >  OzMax
Kuntosali kuva

Turvallisin ja tehokkain tapa aloittaa lihaskuntoharjoittelu on ottaa ohjattu kuntosaliharjoittelun startti. Laiteharjoittelun ja vapaiden painojen yhdistäminen on myös tehokkain tapa hankkia voimaa ja lihasmassaa. Kokeneenakin harjoittelijana saatat yllättävästi hyötyä ohjauskerrasta.

TOIMINNALLINEN SALI

Toiminnallisuus on päivän sana – ja se ei todellakaan ole turhaan sitä! Functional training, cross fit, free motion… yhdistävä tekijä on kokonaisvaltainen kehon hallinta. Vapailla painoilla, monien eri lihasryhmien samanaikaisella käytöllä ja koordinaatiota haastavilla liikeradoilla saavutetaan huipputehokasta treeniä. Samalla se vaatii perehtyneisyyttä ja huolellista ohjausta. Ihmisen keho on kuitenkin luotu liikkumaan, joten selviät siitä!

PERSONAL TRAINER VALMENTAJAT

Yksilöohjaus on meillä helppoa sopia. Useiden, koulutettujen ja lisensoitujen personal trainereiden saatavuus on taattua ja jos tarvitset vain alkuopastuksen kuntosaliharjoittelun alkuun, sekin järjestyy vaivatta. Toiminnallisen harjoittelun puitteissa järjestämme myös pienryhmäohjauksia sekä varsinaisia ryhmäliikuntatunteja.


Yhteystiedot

Osoite:
Kaakkurinkulma 4 90410 Oulu
Sijainti:
64.9610232, 25.521219599999995
Puhelin:
044-775 3000
[email protected]
Kotisivu:
http://ozmax.fi

Aukioloajat

Maanantai:
Kulkuavaimella 5-24
Tiistai:
Kulkuavaimella 5-24
Keskiviikko:
Kulkuavaimella 5-24
Torstai:
Kulkuavaimella 5-24
Perjantai:
Kulkuavaimella 5-24
Lauantai:
Kulkuavaimella 5-24
Sunnuntai:
Kulkuavaimella 5-24

OzMax

Arvostele Sali

Hinta
Viihtyvyys
Henkilökunta
Laitteet
Palvelut